tradycyjnie pod el zamko ja bym wolał el jojko tam można pośmigać bączki
usługa rewitalizacji nadwozia samochodu
Zwiń
X
-
usługa rewitalizacji nadwozia samochodu
Witam
Jedna z znajomych firm zrobiła od jutra promocje dla wtajemniczonych:
Siedziba firmy w Raszynie ale również działają na wyjazdach w okolicach Warszawy (nie wiem tylko czy cena będzie taka sama)
Mój już 2 samochód jest po takim zabiegu i efekt jest powalający.
Proponujemy Państwu udział w akcji promocyjnej przygotowanej przez Rota Auto Magic .
Zasady i warunki udziału:
• Wykonanie usługi rewitalizacji nadwozia samochodu w cenie promocyjnej 240 zł brutto (cena cennikowa usługi 650 zł brutto )
• Czas trwania promocji- od 18 lipca 2011 r. do końca sierpnia br.
• Zakres usługi :
- mycie samochodu ,
- usuwanie trudnych zabrudzeń typu asfalt , ptasie odchody itp. za pomocą glinki lakierniczej
- usuwanie rys z lakieru –polerowanie,
- ponowne mycie ,
- nakładanie na lakier wosków zabezpieczających ,
- czyszczenie i zabezpieczanie elementów plastikowych na zewnątrz ,
- czyszczenie elementów gumowych na zewnątrz samochodu i nakładanie na nie dressingów zabezpieczających
- dokładne mycie szyb.
W razie pytań proszę o kontakt pod 506751178 (z polecenia Krzysztofa) lub pvNabytek w 04.2010 r czyli 2,0 TDI.
Po drodze Verso 2,0 D4D, Auris 1,6 Velmatec
A teraz jest 1,4 TSI z 2012
-
-
No Panie i Panowie,byłem,zrobiłem,zapłaciłem i trochę się zdziwiłem.Ogólnie samochód wygląda podobnie po zabiegu jak i przed zabiegiem.Posiada tylko o 999.997 wszelakiego rodzaju rys i rysek mniej,zdecydowanie bardziej się błyszczy(teraz można jeździć bez włączonych świateł :diabelski_usmiech) ,nigdzie nie widać smoły,asfaltu i innego rodzaju paskudztw które powodują u nas użytkowników podniesienie ciśnienia i wygląda na taki o 8- 9 lat młodszy,a tak na poważnie jeśli ktoś planuje wykonać taki zabieg to nie zastanawiać się tylko zapisywać i wykonywać naprawdę warto efekt jest naprawdę powalający.
Wielkie : dla kolegi Krzysztofa za info o takiej akcji promocyjnej.Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
pablo2374, myślę,że się nie zawiedziesz,akurat u mnie różnica potworna,ponieważ poprzedni właściciel auta to ponad 80 letni człowiek więc rys,rysek i cudownego matu od myjni mechanicznych było całe mnóstwo,wiadomo poważne rysy gdzie jest uszkodzona powłoka lakieru do żywego niestety kosmetyką nie usuniesz ale co tam za takie pieniądze naprawdę było warto, możesz zapytać o różnicę kolegę Krzysztofa który widział samochód przed i po zabiegu.Marcin
My ©koda is fantastic
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sosna1pablo2374, myślę,że się nie zawiedziesz,akurat u mnie różnica potworna,ponieważ poprzedni właściciel auta to ponad 80 letni człowiek więc rys,rysek i cudownego matu od myjni mechanicznych było całe mnóstwo,wiadomo poważne rysy gdzie jest uszkodzona powłoka lakieru do żywego niestety kosmetyką nie usuniesz ale co tam za takie pieniądze naprawdę było warto, możesz zapytać o różnicę kolegę Krzysztofa który widział samochód przed i po zabiegu.Nabytek w 04.2010 r czyli 2,0 TDI.
Po drodze Verso 2,0 D4D, Auris 1,6 Velmatec
A teraz jest 1,4 TSI z 2012
Komentarz
-
Komentarz